Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000

25.3.5 Todistaja Heikki Metsäpuro

 

25.3.5.17


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

Syyttäjä:             Tota, se viimenen mikä teille annettiin, minkä te näitte, niin oliks tää tavallinen vai epätavallinen tapa tehä kauppaa? Siis maksutapa? Näissä teidän liikesuhteissa?
Metsäpuro:          No, tässä on vissiin epätavallinen, mutta niin kuin mä tossa sanoin, että siinä on semmosia ennakkomaksuja siinä ollut kyllä, mutta en mä nyt niitä osaa sillain niin kuin muistaa ihan tarkkaan.
Syyttäjä:             Voitteks te vielä kertoa, että miten toi kauppa on, niin kuin maksupuoli, että miten toi on tehty alusta loppuun toi kauppa? Mitä ne tositteet teille kertoo?
Metsäpuro:          Tässä on Starlon, maksajana ja Balstar Oy saajana.
Syyttäjä:             Ja on ostettu mitä?
Metsäpuro:          Se on –92 vuonna…
Syyttäjä:             Eikun, sehän kun Balstaria ei…mutta mua kiinnostaa nyt se kaupppa, se metodi, että miten se kauppa on käytännössä niin kuin hoidettu? Eli on ostettu mitä?
Metsäpuro:          Kasetteja.
Syyttäjä:             Ja miten se maksupuoli on hoidettu? Pystyttekste niistä..?
Metsäpuro:          No, se on ennakkoon maksettu 35 000. Tää on varmaan, onko tää sitten mennyt, tota, onks se tilille mennyt sitten, vai kuinka se on mennyt…
Syyttäjä:             Ja mites loppusumma on sitten maksettu?
Metsäpuro:          No, se on sitten maksettu, mä en nyt oikein tätä yksittäistä muista kuinka se on maksettu, mutta maksettu on kuiteskin.
Syyttäjä:             Te ette pysty siitä kuitista sen enempää?
Metsäpuro:          En mä pysty mitenkään muistaan.
Puheenjohtaja:   Selvä. Onks todistajalta muita kysymyksiä?
Metsäpuro:          Satoja tai tuhansia kuitteja, kun niitä on muualtakin, niin sen takia, en mä vois…
Mäntylä:              Tästä laskusta, en nyt kuullut, mikä sen teema tulee olemaan, mutta kysyisin sen, että kun se on ostettu Balstarilta niin onko voitu tehdä kauppoja Kuusiston kanssa tuolla –92?
Metsäpuro:          Mä en muista oikein tarkkaan, että koska tota Kuusisto oli siellä kyllä hommissa, että jossain, en muista ihan, vuodet menee siinä sekaisin, ei voi muistaa.
Harju:                  Sanoit, että Reinikaisen kanssa et tehnyt kauppaa, kuitenkin käteismaksu näyttäisi niin kuin, ainakin Reinikainen antoi kuitin siitä maksusta, ennakkomaksusta. Onks niin, että Reinikaisen kanssa kuitenkin käytiin näitä
Metsäpuro:          Siinä on sitten saattanut jotain tämmöstä siinä saattanut olla sitten, että on tosiaan niin vaikeeta, kuitti tuodaan vähän niin kuin jälkikäteen katsottavaksi, että hetkinen mikä se nyt on sitten.
Niinimäki:           Toi kuitti on näköjään huhtikuulta –92.Ostettiinko Kuusiston firmalta enää tuon ajankohdan jälkeen kasetteja?
Metsäpuro:          En muista, en muista.
Puheenjohtaja:  Oliko todistajalta muita kysymyksiä?

Metsäpuron kuuleminen päättyy

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>