20. CityLink Oy:n "tarkastuskertomus- kertomukset" ja valitus.
Turun lääninveroviraston jälkiveropäätökset. Uudenmaan lääninveroviraston päätökset. Havaintoja sisällöstä. Kausaaliset totuus - liikevaihtoverot – verotuksen ristiriitaisuus.

20.32


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

CityLink Oy 1992-3 tilikausi käynnistyi toukokuun 1pv. Edellä mainitut tilitettävät verotiedot on saatu CityLink Oy:n/Matti Paanasen laatimista veroilmoituksista. Koska yhtiön toiminta päättyi elokuussa 1992, ei luonnollisestikaan yhtiö enää antanut liikevaihtoveroilmoituksia. Verottaja on toiminnan päättymisestä huolimatta ja verottanut edelleen jokaiselta kuukaudelta ja sen lisäksi vielä seuraavalta vuodelta aina heinäkuulle 1993 saakka yht. a 55000:- mk kuukausi. Tämän lisäksi se on päätynyt verottamaan välittömää tuloa yht. 100.000:- mk.
Verotus tuntuu toimivan, mutta missä on objektiivisuus. Edellä mainitut verot on päätetty verottaa vuonna 1995 jolloin oli varsin hyvin tiedossa yhtiön toiminnan päättyminen elokuusssa 1992. Tietysti asiaa olisi pitänyt tiedustella Kuusistolta jos asiassa oli epäselvyyttä, verotarkastajat Kuortti ja Huovinen eivät pitäneet asiaa näin tärkeänä, Kuusistoa ei kuultu .

 

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>