20. CityLink Oy:n "tarkastuskertomus- kertomukset" ja valitus.
Turun lääninveroviraston jälkiveropäätökset. Uudenmaan lääninveroviraston päätökset. Havaintoja sisällöstä. Kausaaliset totuus - liikevaihtoverot – verotuksen ristiriitaisuus.

20.51


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

Asian käsittelyssä oleellista on keskittyä jälkiverotuksen perusteisiin jotka mainitaan päätöksen sivuilla 1-3. Olen paloitellut kronologiseen järjestykseen ky. perusteet. Edellisten perään, on syytä poimia muutama todistajan lausumasta tehty yhteenveto. Hallinto-oikeuden pöytäkirja ei kerro kysymyksiä kokonaisuudessaan, ei kerro - kuka aina kysyy, kerronta/kirjaaminen on puutteellista ja kirjattu tulkita voi luoda väärän perustelun. Valitettavaa on myös se, että pöytäkirjanpitäjä Marja Hokkanen oli ilmeisen esteellinen ja ei nauti vastaajien luottamusta. Puheenjohtaja Tapio Kortelainen ei osallistunut päätöksentekoon? Tästä Pos. 21.10

Pos. 20.4.1


Yhtiö oli valmistanut huhtikuussa tuotteita Scandexa Oy:lle. Verotarkastus ei ottanut huomioon Scandexa Oy:lle tapahtunutta valmistusta. Laskutus Scandexa Oy:lle edusti huhtikuussa -91 vajaata 200.000 mk.

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>