Pos.27. Käsittely Helsingin Hovioikeudessa kesäkuu 2003

27.14.1. Kuullaan todistaja Jari Juhani Kuusela

 

27.16.1


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

Kuusela: Todistus Helsingin Hovioikeudessa asiassa R00/2714 (wav21.wav)

Puheenjohtaja:      Jari Juhani Kuusela. Tulkaa siihen pöydän ääreen... Mut jos jäätte hetkeksi seisomaan, niin tehdään tää vakuutus seisaalteen, niin se on paljon luontevampi niin. Teidän syntymäaikanne on... Joo. Kotipaikkanne? Joo. Ja ammattinne? Joo, joo, te ette liene sukua näille tämän jutun vastaajille, Vesa Kuusistolle tai Yrjö Reinikaiselle. Ette varmaankaan, ettekä kuulu Teosto ry:n johtoelimiin, joten kuullaan teitä todistajana. Kuulutteko kirkkoon vai oletteko väestörekisterissä? No te voitte sitten joko vannoa todistajanvalan tai antaa todistajanvakuutuksen, kumman haluatte? Joo, sanokaa sitten minun saneluni mukaan:

”Minä, Jari Juhani Kuusela lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan kautta, että minä todistan ja kerron kaiken totuuden tässä asiassa siitä mitään salaamatta ja siihen mitään lisäämättä taikka sitä muuttamatta.”

Muistakaa valan merkitys, pysykää totuudessa. Voitte käydä istumaan siihen pöydän ääreen ja voitte laittaa takin sinne, vaikka sinne seinustalle.

Puheenjohtaja:   Kerroitte jo, että olette liikkeenharjoittaja, ja minkä-.
Juhani Kuusela:    Liikenteenharjoittaja.
Puheenjohtaja:   Liikenteenharjoittaja, niin, siis mikä ala liikkuu?
Juhani Kuusela:    Siis kuljetusliike.
Puheenjohtaja:   Siis kuljetusliike?
Juhani Kuusela:    Kuljetusliike, joo.
Puheenjohtaja:   Onks teil oma yritys?
Juhani Kuusela:    Kyllä.

Puheenjohtaja:   Jos Harju jatkaa tästä sitten.
Harju:                   Joo, tämä... Tässä kysymys, tuota, laskua koskevasta tapahtumasta.
Puheenjohtaja:   Mikähän lasku se on, jos te selitätte nyt sitten?
Harju:                   Se on se. Todiste numero... Eli mikähän se nyt sitten olikaan.
Puheenjohtaja:   Sanokaa: kenen lasku, kenelle, minkä määräinen ja mistä?
Harju:                   Eli tää on se KTK:n lasku, joka on hänen ja on kaiketi hänen tekemänsä ja annettu Citylinkille (todiste nro 26 - Niinimäki).
Puheenjohtaja:   Joo se sit menee varmaan niin me voidaan edetä, että jos todistaja selittää, mitä siinä laskussa on, niin
Juhani Kuusela:    Elikkä tota noin niin, kuvio on sellainen, että tää on, Turun KTK, mä olen silloin ollu ammatinharjoittaja eli mul on yks auto ollu sillon ku tää on tapahtunu tää asia. Ja me kuulutaan tähän Turun KTK Oy:öön nykyään, sillon se oli Autotilausyhdistyskuljetus, mikä ajon välittää. Elikkä ajo on tilattu täältä Turun KTK:lta, ja vuoronumeron mukaan, minun autoni, minä olen itse ollut silloin kuljettaja, lähtenyt tämmöisen tilaajan kuin Citylink/Kuusisto on tilannut auton, osoitteeseen Kuormakatu 2, ja siellä on suoritettu muuttokuljetusta nosturiautolla eli on ollu semmosta tavaraa mitä on pitäny nostaa. Ollu neljä tuntii näköjään töissä ja laskutettu 8 ööö... käteisellä 800. Se ei näy tästä.
Puheenjohtaja:   Satutko muistamaan minne vietiin?
Juhani Kuusela:    Ööö... Telekatu, numeroo en muista, mut Telekadun päähän.
Puheenjohtaja:   Turkuun kuitenkin.
Juhani Kuusela:    Turkuun, joo. Lähelle, siihen ihan.
Puheenjohtaja:   Tota, muistatko, mitä tavaraa se muutto piti sisällänsä?
Juhani Kuusela:    Ööö... Laatikoita, kone - koneita, elikä yks kone oli ainakin iso, mikä nostettiin nosturilla.
Puheenjohtaja:   Joo.
Juhani Kuusela:    Muuten ei pysty, ei ole muistikuvaa et mitä tavaraa oli. Määhän tiedän nyt jälkikäteen olen kuullu et mitä se saatto olla, mut.
Puheenjohtaja:   Mikä se kuljetuspäivä muuten oli, et tainu sanoo sitä?
Juhani Kuusela:    20.8.1992.

Puheenjohtaja:   Joo, Harju, olkaa hyvä.

Harju:             Sinua on kuultu tuossa 2 vuotta sitten, melkein 2,5 vuotta sitten, ja silloin olet sanonut kysymykseen ”Mitä muutettiin?”, niin sä oot sanonu, että ”Muistan kuljetuksen käsittäneen painavia tavaroita, joihin tarvittiin nosturiakin. Pakkauslaatikoita ja pöytiä. Tavaroissa saattoi olla jotain videotarvikkeita, mitä en tarkemmin muista.” Onks tää vastaus sitten oikea?

 

123 • 4 • 5 << Previous • Next >>