Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000

25.3.11. Todistaja Kari Kämäräisen Helsingin käräjäoikeudessa R 99/9108

25.3.11.5


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 


Kemppainen:           Eikö se silloin vähennä niiden runkojenkin määrää kun se on vähennetty se on nimenomaan näistä tuota mistä se on …
Kämäräinen:            Se on itse asiassa lisätty. Katsotaan sitä taulukkoa siellä se on city xls siis city L1 xls sieltä löytyy muun muassa tuollainen lasku kun 114 ja 115 siellä hyvitetään 1.500 ja se vähennetään tässä laskelmassa nekin, se vähentää kappalemäärää.

Teosto Mäntylä:       Jos te näette että siellä hyvitetään jotain niin mitä laskun numeroa siellä hyvitetään

Tässä pitkää taukoa ja kahinaa miettimistä

Kämäräinen:            114 ja 115 on sellaisia siellä on kaksi  sitten siellä on 116  yht. .1400 tässä ne laskut.
(pitkä tauko ja papereiden kahinaa vaikea saada selvää ) paljonko meiltä puuttuu?
Kemppainen:           600 puuttuu.
Kämäräinen:            Hyvityslaskuissa ei ole samoja numeroita ei ole tuossa suoraan juoksevissa numeroissa
Kemppainen:           Tässä taulukossa 1, 2, 3 löytyy
Kämäräinen:            Ykkönen 1.500 ja kakkonen  400 ja kolmonen 133 ja sitten on sellainen kuin Visa Mäkinen sille on myös hyvitetty 400 kpl oli yksi mutta sitten oli myös toinen.  600 pisti silmään tästä taulukosta.
Puheenjohtaja:         Olisiko se tässä verotarkastajien taulukossa 154 ... ajan kuluttua .  Toi lopullinen vastaus tähän,  selvisikö se 600 kpl ero ?
Kämäräinen:            Joo tuossa on yksi se on siinä. Minä en pysty sanomaan kun se kappaleet menee sinne seuraavalle sivulle tuon 600 kpl erän kohdalta ehkä sitä ei kuuluisi vähentää sitä tässä tapauksessa.
Kemppainen:           Onko siinä 600 kpl virhe
Kämäräinen:            Me otettiin noista hyvityslaskuista noi kpl määrät ja niitä oli vähennetty täällä niin oletettiin että ne oli kaikki täällä. Siinä voi olla 600 virhe,  mutta se ei tee siitä 80.000 kappaletta silti
Teosto Mäntylä:       Hyvityslaskut niin mitä laskuja niillä laskuilla on hyvitetty.
Kämäräinen:            Kun lukee tämän 3 tässä on viite syksyn toimitukset,  eli siinä on hyvitetty pitkältä ajalta jotakin, tämä on Multimedia Group of Finlandiin. Sitten on tuossa on viite  156 ja 155  tässä toisessa laskussa numero 1 ja se on myös Multimedia Group of Finland semmoinen lähete kuin 155 ja se on toi hyvityslaskun numero ja viitataan lähetteeseen sama numero 155 mutta ei laskussa viitata mihin lähetteeseen se liittyy ja kakkosessa hyvitetään tuotanto Visa Mäkistä se 400 kpl  mutta ei mainita mihin laskuun liittyy ja kolmonen on tämä Multimedia Group of Finland

Teosto Mäntylä:       Jos menisimme tätä listaa vielä läpi. Ymmärsinkö oikein että tämä  ensimmäinen  lasku 559 puuttuu sieltä verotarkastajien taulukosta ja on eritelty tähän teidän Excel taulukkoon ja sitten on tuote sarake jossa on videokasetin pituus ja niiden kasettien kpl määrä on kpl rivissä
Kämäräinen:            On
Teosto Mäntylä:       Ja niiden kasettien kappalemäärä on kappale i rivissä
Kämäräinen:            Jos laskee siellä on lasku loppuu viimeisellä rivillä on summa
Teosto Mäntylä:       Kohdassa kaksi on toimitettu kauppa-agentit oy:lle 400 kpl kasetteja mutta laskua ei löydy olette ilmoittaneet.
Kämäräinen: Laskua ei löytynyt verotarkastajille se on todennäköisesti jäänyt laskuttamatta heiltä
Teosto Mäntylä:       Eli sitä ei ole lisätty verotarkastajien kertomukseen mutta te olette sen tähän lisänneet.
Kämäräinen:            Lähetysluettelossa näkyy että semmoinen on mennyt ulos se määrä.
Teosto Mäntylä:       Onko teille annettu selvitystä, tai kysyittekö että onko se laskutettu.
Kämäräinen:            Itse asiassa en tiedä keneltä kysyisin Kuusisto ei muista tämmöistä asiaa ei muistanut.
Teosto Mäntylä:       Kohdassa viisi missään tarkastajien listassa ei näy laskua numeroa 772 onko teillä se lasku siellä.
Kämäräinen:            On 772  tuossa kuitataan maksetuksi Vesa Kuusisto
Teosto Mäntylä:       Joo tämä on 30.7 92  Myyty E-180 kasettia hintaan 14,77  Starlon Oy:lle nimeän tämän kirjalliseksi todisteeksi kappale määrästä.
Puheenjohtaja:         Toimittakaa kopio sitten.
(klikkaa kopio)
Teosto Mäntylä:       Teille on annettu takavarikkopäätös nähtäväksi,  niin annettiinko teille mitään selvitystä takavarikoitujen tavaroiden kohtalosta.

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>