Pos.25. Käsittely "Raastupa ratkaisee, oikeus oikaisee" v.2000

Pos25.3.9 Todistaja Matti Paananen (NTC:n entinen kirjanpitäjä & Lääninveroviraston ALV tarkastaja)

 

25.3.9.12


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

Nauha 14/II  9:15

Kemppainen:   Tässä on Paanasen allekirjoitus, oletteko tuon lausuntonne kirjoittaneet itse, eli kysyn niin päin ja selittää 
Paananen:          Kyllä tämä minun tekstiltä vaikuttaa  
Kemppainen:       (Selittää, että tekstin formulointi on tehty niin kuin sitä ei olisi itse kirjoitettu kun ei sanota esim.: Matti Paananen ei ollut NTC palveluksessa, siis olisi luontevaa minä olin, vaan sanotaan Matti Paananen oli?

Oikeussalissa tapahtuu asiasta diskurssia, Debatti asiasta päättyy, että hän on lausunut kysymyksiin niin kuin hän on ne verovirastolle laatimaansa vastineeseen kirjannut, ja on myös itse kirjoittanut)

Paananen:          Kyllä tämä minun tekstiltä vaikuttaa ja miksi olen kirjoittanut? Minut oli nimenomaan pyydetty paikalle katsomaan verotarkastuskertomuksen ja tekemään selvityksen asiasta ja kävin, ja jos oikein tarkkaan muistan niin asentajantiellä tämä on tehty.
Puheenjohtaja: Haluatteko sen jättää
Kemppainen:     Sen voi jättää todisteeksi, mutta onko Paananen sen tehnyt tuntuu niin oudolta, että se on niin kirjoitettu.
Kemppainen:  (uudenmaan lääninveroviraston asianvalvoja)   Sen voi jättää, mutta minulla on teemana, että sitä ei ole Paananen tehnyt (klikkaa alkuperäinen kirjallinen todiste)
Harju:     Aika voimakas väite kun Paananen on myöntänyt sen tehneensä.
Puheenjohtaja Eero Nikkarinen: Kaikkea sitä voi väittää ja kaiken voi varmentaa, Paananen on sen sanonut itse tehneensä.
Harju:                  Muistatteko, että NTC olisi saattanut tehdä - valmistanut kasetteja
Paananen:            Siis valmistaa koko kasetin rungot, ostaa nauha ja ladata se, en muista ihan varmaksi
Harju:     Teitä on kuultu vuonna –92 raastuvan-oikeudessa nimenomaan tästä asiasta, muistatteko mitä olitte siellä asiasta lausunut
Paananen: Muistan käyneeni siellä, en muista mitä olen asiasta lausunut.
Harju:     Tässä on kovin tuoreeltaan Paanasta kuultu. Tämä on se oikeudenkäynti jossa päämieheni sanoi Teoston ottaneen pultin hävitessään jutun. Se oli siis –92 eikä –95 niin kuin vastapuoli on täällä sanonut. Tässä on todistajan kuuleminen (monenmoista debattia jossa aineistoa haetaan, Teosto Elisa Mäntylä puhuu omiaan) siinä näkyy, että se on eilen otettu tuolta alhaalta. Tässä on tämä pöytäkirja.. Tässä on tarkemmin tämä kuuleminen ja purettu nauhalta ja lopussa on Paanasen todistus.
Puheenjohtaja:   Pidetään tauko ja kopioidaan.

Nauha 14/II ja aika 17:00

Puheenjohtaja:     Mikä on teemana ja kirjallinen todistus 68

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>