Pos.27. Käsittely Helsingin Hovioikeudessa kesäkuu 2003

27.11. Kuullaan Todistaja Martti Antero Paju

 

27.11.6


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

Puheenjohtaja:   Voidaanhan kuitenkin kysyä todistajalta, että ette te kuitenkaan syytteeseen joutunut mistään Reinikaisen tekemän ilmiannon perusteella? Kaiketi ette joutunut, koska ette muista sitäkään, kunnolla ainakaan, että tekiks hän rikosilmoitusta. Oletan näin.
Pörsti:               No, jos nyt kysyn, että muistatteko, että poiisi teki tästä tutkinnan lopettamispäätöksen, ettei ollut rikosta? (Ps. Pörsti kysyy sekä vastaa Paju ei mainitse kyseisestä prosessista mitään)
Paju:                 ?
Kemppainen:     Puheenjohtaja, minulla on yksi kysymys.
Puheenjohtaja:   No, Kemppainen, joo.
Kemppainen:     Tämä vuokrasuhde kaikkiaan kesti vähän yli vuoden, niin mistä ajankohdasta lähtien teillä oli vaikeuksia saada CityLinkiltä vuokraa?
Paju:                 En mä muista mistä se alkoi ja milloin, ei riitä muisti siihen. Mutta kyllä mulla on semmoinen tapa, että jos sitä rupee kertymään, niin kyllä mä rupeen soittelemaan ja käymään sinne. On se mikä vuokralainen tahansa.
Kemppainen:     Joo.
Paju:                 Eli yleensä kaksi kuukautta kun on rästissä, niin silloin alkaa soittoo tulemaan.
Kemppainen:     Joo, no mulla ei sitten ole muuta kysyttävää.
Puheenjohtaja:   Joo, Harju olkaa hyvä.
Harju:                Tarjositteko te jotain kasettikoteloita myytäväksi tämän tapahtuman jälkeen? Jotka olisi liittynyt tähän omaisuuteen, mitä sinne jäi? Olisitteko sellaselle Honkaniemi-nimiselle henkilölle tehnyt tarjousta?
Paju:                 En muista.
Harju:                Siis ette muista vai ette ole?
Paju:                 En muista.
Puheenjohtaja:   Kumman te sanotte nyt, ette muista vai ette ole?
Harju:                Kun sanoitte, että ette tehnyt minnekään mitään, ette yrittänyt myydä, niin kai te sen muistaisitte, jos olisitte yrittänyt myydä? Kasettikoteloita?
Paju:                 Ei riitä muistikuva tämmöiseen.

Puheenjohtaja:   *selvittelee todistajanpalkkiota*

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>