21. CityLink Oy:n "tarkastuskertomus- kertomukset" ja valitus.
Turun lääninveroviraston jälkiveropäätökset. Uudenmaan lääninveroviraston päätökset. Havaintoja sisällöstä. Kausaaliset totuus - liikevaihtoverot – verotuksen ristiriitaisuus.

20.56


View

Etusivu

Sisällysluettelo

Takaisin

 

Pos 20.5

Muutamaa seikkaa itse todistajien kuulemisessa on syytä selvittää. Ensiksi kuultiin Kuottia joka mm. kertoo:

On laitonta väittää Ulosottoviraston virkamiesten huolimattomuuden olevan Vesa Kuusiton virheen ks. Käräjätuomari Nikkarisen lausunto asiassa: s.29.7.2.5 Ulosmitatut tuotteet olivat jääneet Orikedolla sijainneen toimipaikan tiloihin. Inventaarilista joka tehty yhdessä vuokraisännän kanssa - muuttopäivänä – muuton jälkeen – selvittää runsaasta varastossa. Se, että ulosottovirasto ei vuosiin huolehtinut valvonnasta tai tuotteiden realisoinnista ei ole Citylink Oy:n/Kuusiston virhe.

Toinen oleellisen seikka joka edellisestä tuomion perustelusta ilmenee, on puhelu KTK kuljettaja Kuuselalle. Väite puhelun sisällöstä on valhe, se ei ole yksin sofistinen vaan valan velvoittavuudesta huolimatta lausuttu valhe. Syyttäjä H:gin käräjäoikeuden käsittelyn jälkeen päätti hakea lisää näyttöä luottaen Kuorttin lausumaan. Syyttäjä löysi KTK kuljettaja Kuuselan ja kuuli häntä. Me kutsuimme Kuljettaja Kuuselan Helsingin hovioikeuteen kuultavaksi ja kysyimme puhelun sisällöstä. Hän kertoi, ettei ole koskaan maininnut vieneensä kaikkea tavaraa pois Orikedon hallista, se ei kuulunut hänen tehtäviinsä. Hän lausui, ettei ole puhelun yhteydessä näin lausunut. Kuortti valehteli. Kuortin ym. kuulemisesta lisää alaotsikossa 25.3 todistajien kertomukset. Kuortin puhe realisoinnista ??? Mihin hän viittaa? mitään realisointia ei ole tiedossa/ei ole tapahtunut (lukuunottamatta mitä vuokraisäntä on omankädenoikeudella suorittanut)

Pos 20.6 Teosto

Kimmo Pörsti edusti varsinainaisesti tuottaja tässä produktiossa, hän toimi Teoston/opetusministeriön/verottajan välisen yhteistyön koordinaattorina. Hän tuotti sävellyksen, kun sanoituksesta vastasivat verotarkastajat. Pörstille sävellysasiat olivat tuttuja, hän tunsi Teoston tavat toimia. Tässä prosessissa hän valitsi tarpeen mukaan oman paikkansa, toisinaan hän toimi todistajana, ja toisinaan Teoston asiamiehenä. Hän on monitaitoinen taiteilija. Citylink on Teoston kanssa käydyn kirjeenvaihdon perusteella toiminut varsin asianmukaisesti, mitä tulee sopimuksen laatimiseen. Sopimuksen sisällön ristiriitaisuus on aiheuttanut sekaannusta. Asiasta tarkemmin käräjäoikeuden käsittelystä kertovassa alaotsikossa Pos 25.3.2.4 klikkaa.

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>