BLOGI  
Home Page Image
 
  • Opi toisten erehdyksistä, sillä elämä on liian lyhyt ettet ehdi tehdä kaikkia virheitä itse: Martin Vaubee
  • Kaikki on vastuussa kaikesta mitä maailmassa tapahtuu: Fjodor Dostojevski
  • Elämästä on tullut virkavelvollisuus, ja kokeellinen yhteys luontoon on katkennut: viranomaistoiminta/ ST.John Perse


 

 


BLOGI

 

Hyvä lukija. Politiikassa ja viranomaistoiminnassa media on se kanava jota valtakoneisto on käyttänyt propagandanvälineenä kansalaisten mielikuvan muokkaukseen - niin hyvässsä kuin pahassa. Ihmismieleen vaikuttaminen uskomusten ja mielikuvien kautta, perustuu viestinnän toiston tehokkuuteen. Mielikuvamme muodostuu vastaanottamastamme informaatiosta, tiedoistamme ja opeistamme yhdessä reaalikokemuksistamme aistimistamme ärsykkeistä. Suoritamme saamiemme ärsykkeiden välistä vastaavuuden testauksesta, joka mahdollistaa objektiivisen harkinnan perusteella oikean päätelmän syntymisen.

Olen kiinnostunut mielikuvien ja aistimaailman ilmiöiden seuraamisesta viranomaistoiminnassa. Olen kiinnostunut viranomistoiminnan tiivistämisen nimissä tapahtuvasta viranomaistahon lisääntyvästä mielivallan käytöstä. Oikeuslaitos ja tuomarikunta ovat toisaalla saaseet moitteita jopa uhkauksia viranomaistoiminnan tavoitteiden sivuuttamisesta ja toisaalla keskustellaan tuomarivaltio kehityksestä. Yhtä kaikki, oikeuslaitoksen riippumattomuus, objektiiviperiaate, kuin myös oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteet ovat demokraattisen kansalaisvaltion kulmakiviä. Kansalaisilla on oikeus, jopa velvollisuus osallistua siihen keskusteluun joka edesauttaa oikeusvaltion perimmäisten tavoitteiden saavuttamisen.

Osallistumalla julkiseen keskusteluun on tarkoitukseni myös myötävaikuttaa inspiroivasti keskuteluun osallistumiseksi: Y.R

 

 

Joulu on taas, kattilat täynnä puuroo... 20.12.08 (Yhtenäisyyden voima: Verkkoapila 23.12.08)

Vaalit, yhteiskunta muutosprosessissa. Talous ja ahneus. 02.11.08

"Long time to sea"08.10.08

Päivän terni on välittäminen, 28.09.08

"Matkii Amerikkaa" lausuvat opiskelijatytöt Seinäjoella 23.8.09

Mediaseksikkyys myy, syyttäjät, syyllistäjät käyttävät tilaisuutta hyväkseen 16.06.08

Pv.11.05.08. Rikoskomisario Juha Piippo:"esitutkinnassa meitä kohdeltiin kuin rikollisia". Eihän näin saisi kohdella, - kohdella kuin kansalaisia.

Pv 23.04.08/Ilkka Kanerva ym.

Kauppalehti 14.3.08 (kreetta)

UUSI SUOMI: Wahlroosin lamapuhe pommi Koivistolle 08.02.08: kommentti: Laman kausaaliset viitekehykset

2.11.07 Kihlakunnansyyttäjät Riitta Partia ja Kaarlo Hakamies moittivat varsin kovasanaisesti Espoon käräjäoikeuden päätöstä; kommenttini asiasta

29.10.07 HS Pääkirjoitus harmaantalouden nitistämisestä: Palaute kirjoitus asiasta